13 Ogos 2010

Kerabu Juadah pembuka Selera

Artikel pertama saya  di  surat khabar Utusan Malaysia hari ini yang bertajuk Enaknya kerabu adalah artikel pertama di Bulan Ramadhan yang mulia ini. Pagi-pagi lagi lepas sahur nih saya dah sibuk pergi kat search engine di google mencari artikel saya untuk dikongsikan bersama bloggers. Yelah bila dah sahur nih bijik mata jadi cerah plak so apalagi tangan pun gatallah mencari info2 kat internet untuk menggupdate blog nih kan. kalau takde story senyap jerlah plak  sebab idea dah kering kontang tak tau nak cita apa, so Insyallah setiap hari Jumaat pasti ada info nak dikongsikan bersama bloggers sekalian. Baiklah Hari ini nak promote sikit nih "jangan lupa beli Utusan Malaysia hari ini ok! makna dia dont forget to buy orang putih cakap! hikhikhik, sebab ada cerita pasal juadah pembuka selera iaitu kerabu dan resepi kerabu Mangga dan betik pun ada chek tepek kat surat kabar tuh. Jadi dapatkanlah resepi kerabu ini yang memang enak rasanya. Memang layan habislah! nak2 layan ngan nasik panas plak perghhh!. Nasib dah sahur pagi nih  Boleh lah tahan nafsu sikit heheh. So kalau nak cerita panjang pasal kerabu pun kat sini mmm,  chek rasa cam dah kering pulak idea sebab idea yang nak diceritakan tentang pembuka selera iaitu kerabu tuh dah habih chek cerita  di surat kabar Utusan tuh. Maybe next time bila ada idea lain saya akan cerita pula tentang juadah pembuka selera yang lain. Jadi saya rasa  u all baca jerlah artikel tuh kat sini. ok. Maybe dengan artikel ini dapat jugalah u all informasi berguna tentang juadah pembuka selera sepanjang bulan ramadhan ini Insyallah. Akhir kata selamat berpuasa!

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Amiable post and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

Dean berkata...

time posa..elakkan dr masuk blog kamu..hahaha..sebab buat sy terliur je laa..