02 November 2014

Gulab Jamun Manisan India

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Ish dah lama giler saya tak post kat blog nih lah, tapi hari nih tiba2 rajin pulak, bukan apa sebab ada bahan jadi copy paste jerlah. Sebenarnya artikel nih adalah salah satu dariapa dua artikel yang telah saya hantar kononnya untuk di kongsikan dalam ruangan saya Dari Dapur Azli Razali dalam akhbar Utusan setiap hari Jumaat untuk bulan Julai lepas. Selepas beberapa minggu masih juga tidak diterbitkan dalam ruangan itu saya menjadi blur2 hairan pasal apa lah artikel saya tak diterbitkan juga. Takde angin takde ribut rupa2nya ruangan saya itu telah ditamatkan tanpa pengetahuan saya. Walaupun saya ada bertanyakan samada ruangan saya itu masih wujud lagi atau tidak tetapi tetap tiada balasan untuk soalan saya itu. Sedihlah juga sebab dah hampir 3 tahun saya berkarya dlaam ruangan saya tuh. Tup tap tup tap ditamatkan akhirnya. takperlah bak kata Tun Mahathir Kalau makan kenyang sangat nanti kita akan jadi mual  jadi sebelum ruangan tuh menjadi mual lebih baik diorang tamatkan. Itulah alasan yang logik  bagi nak menyedapkan hati saya mungkin.